A cincea. Premiul Max Sicard la Toulouse duminică, 27 noiembrie 2022. – Angers Info

Direcția Toulouse în această duminică, 27 noiembrie 2022 pentru Tiercé-Quarté-Quinté +. În acest eveniment, Premiul Max Sicard va trebui să concureze unul împotriva celuilalt în calitate de alergători. Cursa se va disputa pe o lungime de 2400 de metri și va fi dotată cu 60.000 de euro.

În acest eveniment, Blue Swan (7) nu a reușit să strălucească în ultima vreme într-o listă recentă. În apărarea sa, evenimentul a fost deosebit de tactic în acea zi și scenariul cursei nu fusese favorabil acestei atitudini de așteptare. Desigur, marja sa la acest nivel este destul de subțire. Dar dacă cursa este selectivă duminică, acest bun finisher nu este exclus pentru un loc. Mai ales că starea terenului contează puțin pentru el.

Secretele lui Geny

Domingos Miguel Batista Ribeiro: Say Good Buy (1) și-a înghițit limba penultima oară și ultima dată a câștigat foarte ușor. El este într-o formă bună. Distanța și terenul foarte moale ar trebui să i se potrivească. Cred că va fi în primele cinci.

Guillermo Arizkorreta Elosegui: Jo Pickett (2) a fost revendicat nu cu mult timp în urmă. În sfârșit, lucrurile nu au mers bine la Madrid, unde era puțin prea plin de viață. El se întoarce la un hipodrom și un teren unde a câștigat anul trecut la același eveniment. Sunt fericit cu el la serviciu. Vom vedea ce va da, pentru că suntem în proces de a-l cunoaște.

Doamna Barbara Valenti: Qatar River (3) nu curge vara pentru că nu-i plac terenurile dure. Pe de altă parte, el apreciază foarte mult melodiile moi. A avut o revenire foarte bună data trecută la același curs și va fi mai bine de data aceasta. Este într-o formă bună și îi place foarte mult Toulouse. Mai mult, anul trecut a terminat pe locul al doilea la această competiție. Am incredere in el.

Eric Libaud: Equinoxe (4) a avut probleme cu spatele pe timpul verii, motiv pentru care a alergat puțin. A alergat foarte prost la Deauville pentru că terenul bun i-a provocat rezonanțe în spate. De atunci, odată cu înmuierea terenului, a fost mult mai bine. Este încă la fel de bun ca în Dieppe și lotul este destul de omogen. Cred că are dreptul să se poarte bine.

Jean-Claude Rouget: Pouvoir Royal (5) a fost atractiv în ultima vreme într-o categorie inferioară, el se va regăsi la La Cépière înfruntând primul său obiectiv al iernii. Cursa nu este ușoară dar calul va avea prospețime, aptitudine pentru pistă și teren greu. Apoi, va ținti spre Grand Prix de Cagnes.

Philippe Sogorb: Up Helly (6) tocmai a fost învinsă pe acest curs de Pouvoir Royal. În ziua aceea, eram cu 4 kilograme mai grei decât el. Se găsește la greutate egală. Sper să ne răzbunăm chiar dacă acesta din urmă era abia la a doua ieșire. Singurul său eșec a avut loc la St-Cloud, pe o distanță prea mare. Tocmai a dovedit că terenul greu nu-l deranjează. Regular și sincer, merită atât de mult.

Elias Mikhalides: Royal Force (9) nu a suflat deloc după cursa data trecută, performanța lui este de neînțeles. Credem că este o cursă de uitat. Cei 2.400 de metri cu teren moale vor fi mai avantajoși pentru el. Anul acesta, este ceva mai puțin regulat decât anul trecut, dar, pentru mine, trebuie reluat.

Didier Prod’homme: Prințul de Montfort (10) a răspuns din nou recent. Fiind întrecut doar de un cal capabil de valori foarte bune pe teren greu. Prințul de Montfort s-a prezentat mai îndeaproape în acea zi. De atunci și-a revenit. Și a lucrat bine pe nisip pentru această călătorie. Se așteaptă un teren foarte moale și 6 din tarabele este un lucru bun pentru el.

Alain Couetil: Moș Crăciun Zoo (11) a mers foarte bine pe acest curs ultima dată, învinsă de foarte puțin. De atunci, am așteptat puțin pământul foarte moale, pentru că așa e mult mai bine. Mă bazez pe ea.

Jean-Marie Beguigné: Circe (12) va alerga pentru ultima dată înainte de a merge la stud. Ea abordează această cursă cu prospețime și moral excelent. Terenul moale ar fi binevenit duminică.

Alfonso Tomas Nunez Troyano: Maracay (13) a suferit o accidentare care nu i-a permis să ajungă la același nivel ca anul trecut. Credem că s-a recuperat și vrem să profităm de fitness-ul ei. În plus, ultimele sale spectacole sunt bune. Distanța și terenul moale ar trebui să i se potrivească. Călătoria o facem cu ambiții.

Julien Carayon: Diva Donna (14) rămâne într-o încercare foarte bună la Saint-Cloud. Sper să plouă până duminică, pentru că cu cât este mai greu, cu atât va fi mai bine pentru ea. Este foarte bine și a lucrat bine pentru această cursă. Sper că poate repeta ceea ce tocmai ne-a arătat.

Edward Monfort: Nearlo of Saints (15) este într-o formă excelentă. Încercăm testul aici, pe teren greu. Cursa este destul de deschisă. Cred că pușca, la această valoare, mai are puțină libertate, motiv pentru care am intrat în ea. Mergem acolo ca un străin, dar mă bazez pe forma lui.

Jerome Reynier: Olympia (16) va evolua pe un traseu care a reușit deja și terenul nu o va deranja. Numărul mare de starters este de luat în considerare.

Nicolae Clement: Control Tower (17) aleargă aproape după încercarea sa bună la St-Cloud, dar a rămas în formă bună. Terenul va fi în avantajul lui, iar distanța, mai mică decât în ​​ultimele încercări, nu va fi o problemă. Singurul semn de întrebare rămâne deplasarea lungă. A alergat prost la 3 ani la Toulouse, dar au fost doar opt zile între cele două curse ale ei. Înainte de stud, sperăm să terminăm bine.

Un rezumat: 14-5-16-17-10-1-4-12 Rezumatul presei: 5 – 10 – 16 – 17 – 6 – 4 – 13 – 14

Equidii: 5-6-10-17-12-16-3-4
Europa1: 10-6-17-16-14-11-5-1
Parisianul: 17-6-14-5-3-10-16-1
Alsacia: 10-13-6-17-12-15-5
Paris Turf: 5-17-16-10-6-4-3-11
RTL:4-5-10-17-6-3-1-2

.

Add Comment