Actrița descrie trei zile infernale în Australia, cu bătăi și violuri

Ciocnirea versiunilor continuă. În cea de-a doua zi a mărturiei sale, Amber Heard, în lacrimi, a povestit joi la bar abuzul de violențe rare și violul la care ar fi supus-o Johnny Depp, cu furie crescută de zece ori de alcool și droguri, în timpul unei călătorii la Australia la doar o lună după nunta lor din 2015.

Actrița în vârstă de 36 de ani, dat în judecată pentru defăimare de fostul ei soț într-un tribunal american, a explicat că s-a alăturat actorului la începutul lunii martie 2015, care filma a cincea ediție din saga „Pirații din Caraibe”. Dar la scurt timp după sosirea lui, o ceartă izbucnește brusc. „Pe măsură ce aprindem lumina, el a început să țipe”, a spus ea. El aruncă în ea sticle și conserve, o apucă de gât și amenință că o va desfigura cu o sticlă spartă, o lovește de un perete apoi îi smulge cămașa de noapte.

„Sunt la perete și el țipă la mine că mă urăște, că i-am distrus viața”, a spus ea publicului, incapabil să-și rețină lacrimile. „Mi-a spus: „La naiba, o să te omor””, înainte de a împinge o sticlă de alcool în vagin. „Tot ce am simțit a fost această durere”, a continuat ea, susținând că a rămas nemișcat pentru că nu știa „dacă sticla cu care a pătruns el (ea) a fost ruptă”. Apoi spune că „a pierdut controlul asupra [sa] vezică” și că în baie era „sânge pe podea”.

În timpul acestei scene, a spus ea, actorul în vârstă de 58 de ani și-a tăiat degetul. El asigură că fosta lui soție a fost cea care l-a întrerupt aruncând o sticlă în el, ceea ce Amber Heard neagă.

„El l-a urât, l-a urât pe James Franco”

„L-am iubit atât de mult pe acest bărbat, dar a fost atât de toxic, încât nu l-am putut împiedica să mă lovească”, a spus ea, întrebată de avocatul ei de ce nu și-a părăsit soțul după acele trei zile de iad.

Cuplul a decis apoi să înceapă terapia de cuplu, dar argumentele emailate cu brutalitate au continuat până când ea a depus o plângere pentru violență domestică în mai 2016. Ea renunțase la aceste acuzații în timpul procedurii de divorț, încheiată la începutul lui 2017.

Actrița a mai susținut că Johnny Depp, sub influența canabisului și a alcoolului, a lovit-o cu piciorul într-un avion privat între Boston și Los Angeles, acuzând-o că are o aventură cu actorul James Franco, cu care filma un film în mai 2014. .

„El l-a urât, l-a urât pe James Franco și m-a acuzat deja că am ceva cu el” într-un film anterior, a spus ea. „M-a lovit în spate, nimeni nu a spus nimic, nimeni nu a făcut nimic”, a spus ea, referindu-se la bodyguarzii și însoțitorii vedetei de la bordul aeronavei.

Reluare pe 16 mai

Ca de la începutul procesului, Johnny Depp a evitat pe cât posibil privirea lui Amber Heard, care trebuie să-și continue mărturia atunci când procesul se va relua pe 16 mai. Johnny Depp cere despăgubiri de 50 de milioane de dolari de la fosta sa soție. El o acuză că i-a distrus reputația și cariera după ce a susținut în decembrie 2018 pe o platformă din Washington Post că a suferit violență domestică în 2016, fără să-l citeze însă pe fostul ei soț.

Actorul, care a depus mărturie timp de patru zile la sfârșitul lunii aprilie, neagă să fi ridicat vreodată mâna asupra lui Amber Heard și asigură că ea a fost cea violentă. El a recunoscut consumul intens de droguri și alcool, despre care susține că a fost sub control de cele mai multe ori. Actrița, în special în afișul lui Liga Justitiei si D’Aquamana contraatacat și pretinde 100 de milioane de dolari.

Add Comment