Axel victimă a mărturiei lui Louis, Teyssier este obligat să-l pedepsească – Aici totul începe 12 mai 2022 (episodul 398) | Aici începe totul

Descoperiți rezumatul detaliat din Aici totul începe în avans sezonul 2 cu episodul 398 difuzat joi, 12 mai 2022 pe TF1. Louis decide să se răzbune pe Axel. Charlene refuză nunta, e prea devreme. Lisandro acceptă alegerea Anaïs dar vrea să fie sigur că ea nu spune nu din motive organizatorice.

Recapitulare completă a telenovelei ITC a episodului din 12.05.2022 cu spoilere #HereEverythingBegins în avanpremieră, tot ce trebuie să știți.

Axel are probleme, Louis îl acuză și nu are nicio dovadă care să se apere

Găsiți rezumatul complet alAici totul începe episodul 398 difuzat pe TF1 joi, 12 mai 2022 (vezi rezumatele dinainte de Aici începe totul ): recapitularea episodului anterior Aici totul începe din 05.11.2022 e online.


Teyssier îl aduce pe Brassac lui Louis în bucătărie de la institut. Louis explică versiunea sa asupra faptelor referitoare la cererea în căsătorie. Brassac spune că a fost găsit un computer, este scanat.

Louis decide să dezvăluie informații confidențiale lui Brassac. Când a vrut să testeze videoproiectorul, a văzut pe cineva în cameră… și a manipulat mingea disco. Louis spune că acea persoană era Axel Teyssier. Louis crede că Axel a orchestrat toate acestea pentru a se face să arate ca un erou.

Lisandro a pregătit un mic dejun grozav pentru Anaïs. Ea îi spune că s-a gândit la asta, că nu vrea să păstreze copilul.
Anaïs îi spune lui Lisandro că nu se vede cu un copil acum, nu și-a terminat încă studiile, își începe slujba la Paris în septembrie… Lisandro înțelege alegerea lui Anaïs.

Axel ITC

Salome s-a înfruntat cu Axel

Kelly ajunge în biroul lui Teyssier, îi spune că vrea să se întoarcă la școală. Kelly spune că poate găti fără cârjă. Teyssier îi dă o rețetă de făcut, dacă reușește… va fi reintegrată. Guillaume crede că este o idee proastă.
Laetitia intervine in timp ce Kelly isi face reteta… ea ii spune ca are nevoie de piciorul imobilizat. Lionel promite că va interveni dacă Kelly va epuiza.
Kelly se strică, o doare prea mult… are nevoie de cârje. Kelly îi spune lui Teyssier că renunță. Emmanuel a făcut asta intenționat pentru a-l determina pe Kelly să renunțe la caz.

Brassac aici începe totul

Brassac îl întreabă pe Axel în prezența unchiului său

Lisandro crede că ceea ce Anaïs trebuie să știe mai presus de toate nu ar trebui să fie o chestiune de organizare… ci să știe ce își dorește. Anaïs spune că alegerea ei este făcută.

Axel este chestionat, spune că a instalat mingea cu Enzo și Tom. Videoclipul cererii în căsătorie a lui Louis Guinot a fost găsit. Teyssier îi spune lui Axel că are timp împrumutat, dacă face din nou ceva prost îl trimite înapoi la tatăl său.

Louis vine să o vadă pe Charlène pentru a face pace. Charlene îi spune lui Louis că îl iubește, dar vrea să aștepte nunta… ea spune că este încă la școală, că are nevoie de timp. Louis acceptă alegerea lui Charlene. Ei se sărută.
Charlène îl întreabă pe Louis dacă Axel era într-adevăr în cameră.

Lisandro aici totul începe

Lisandro este binevoitor cu Anaïs

Axel încearcă să poarte o discuție cu Louis. Își cere scuze că l-a acuzat. Axel îi cere să-și retragă mărturia pentru că nu are alibi.
Louis nu vrea să cheme poliția pentru a oferi o altă versiune a faptelor. Jasmine intervine pentru a opri ciocnirea. Salomé este supărată pe Axel pentru că a continuat să-l atace pe Louis: ea îl prevenise.

Lisandro îi spune Anaïs că nu vrea să pună presiune pe ea… chiar dacă uneori este neîndemânatic. Lisandro o liniștește pe Anaïs, el iubește viața lor împreună orice decide ea.

Aici totul începe în avans episodul 398 din 12 mai 2022: Lisandro binevoitor cu Anaïs
Anaïs îi mărturisește lui Salomé că este din nou în dubiu: se gândește la faptul că Lisandro i-a spus că niciodată nu este momentul potrivit pentru a avea un copil. Se întreabă dacă în adâncul sufletului nu acum ar trebui să aibă un copil.

Teyssier îi spune lui Axel că trebuie să aștepte și să nu facă furori. Guillaume crede că Axel ar trebui sancționat pentru că a atacat un șef al institutului. Salomé o sfătuiește pe Anaïs să facă o programare la un medic ginecolog pentru ca acesta să-i explice toate opțiunile în ceea ce privește sarcina ei.

Charlene aici totul începe

Charlene și Louis fac pace

Teyssier îl anunță pe Axel că nu va mai putea urma cursurile ca ascultător liber (aceasta este sancțiunea lui). Teyssier spune că tocmai și-a stricat șansele de a merge la institut… poate uita de competiție.

Cele mai importante momente din Aici totul începe joi, 12 mai 2022: ce să-ți amintești

Kelly aici totul începe

Kelly a acceptat provocarea lui Teyssier, dar nu a reușit

– Lisandro află că Anaïs nu vrea să păstreze copilul
– Anaïs începe să se îndoiască dacă este momentul potrivit sau nu pentru a avea un copil
– a exonerat Louis datorită videoclipului nunții
– Louis depune mărturie mincinoasă împotriva lui Axel
– Axel nu mai poate participa la cursuri
– Kelly a înțeles lecția, trebuie să se odihnească… nicio alegere!

Va urma rezumatul Aici totul începe episodul 399 de vineri, 13 mai 2022.

cometariu episoadele de pe forumul Here It All Begins în fiecare zi și găsiți lista completă a actorilor ITC din Serie.

Add Comment