Cele 10 jocuri Nintendo Switch din 2022 pe care este posibil să le fi ratat

Știri despre jocuri Cele 10 jocuri Nintendo Switch din 2022 pe care este posibil să le fi ratat

Pe lângă marile Xenoblade Chronicles, Pokémon sau chiar Kirby, consola Nintendo ne-a oferit un număr bun de jocuri pe parcursul acestui an 2022. În această listă, vă oferim jocuri care poate v-au scăpat dar care sunt totuși clasificate printre cele mai înalte. evaluat anul acesta pe Nintendo Switch (Metacritic).

13 Santinele: Aegis Rim

Fără prea mult zgomot, acest roman vizual foarte apreciat a aterizat pe consola Nintendo în acest an. Si totusi, pentru fanii genului, 13 Sentinels: Aegis Rim este o adevărată referință. Este una dintre acele pepite pe care cei mai hotărâți au căutat să le obțină încă înainte de sosirea sa în Franța, în septembrie 2020. Dar și atunci, titlul de Vanillaware trecuse relativ sub radar. Cu toate acestea, cu amestecul său priceput între romanul vizual și jocul de rol tactic, împreună cu o poveste captivantă și imagini deosebit de reușite, a meritat pe deplin sunet foarte bun 16 din 20 cu noi. Anul acesta, și-a oferit oportunitatea de a se deschide către un public mai larg cu un port de succes pentru Nintendo Switch. Fluid, frumos și plăcut, 13 Sentinels: Aegis Rim nu își pierde nimic din superbele sale pe consola Nintendo.


Beacon Pines

Continuăm în jocul narativ cu Beacon Pines, un titlu foarte drăguț cu aer de poveste. Acesta din urmă te cufundă la propriu într-o carte și te face să întorci paginile (înainte și înapoi) peste ramurile alese. Așa poți descoperi aventurile lui Luca, un tânăr cerb orfan care se confruntă cu un mare mister. Nu vă lăsați păcăliți de atmosfera încântătoare de la Beacon Pines! Acest oraș (și acest joc) ascunde un secret întunecat și lucruri oribile s-ar putea să vă aștepte în următorul capitol. După cum ați înțeles, aparițiile nu sunt așa cum par a fi în Beacon Pines. Departe de a fi un joc Bebelusse apropie mai degrabă de atmosfera unui Lucruri ciudate. Niciun test cu noi pentru acest joc, dar totuși un sentiment excelent după o oră bună petrecută în joc. Simțind că poți găsi Aici.


Sfârșitul: Extincția este pentru totdeauna

Cauți un joc rapid de care să te bucuri? Ce să treci timpul când masa de Crăciun, sau orice altă reuniune de familie, ține puțin prea mult? Asta e bine pentru că vei avea nevoie doar de patru ore pentru a termina titlul care va urma. Dar, în ciuda duratei sale de viață scurte, Endling: Extinction este pentru totdeauna vă oferă o experiență cea mai memorabilă. O adevărată dramă ecologică, acest joc de supraviețuire ne pune în pielea unei mame vulpe care trebuie să facă totul pentru a-și menține puii în viață într-o lume distrusă de bărbați. Pe urmele vulpii ei pierdute, ea speră să găsească și un paradis natural de liniște, neafectat de incendii și defrișări. Dar pentru asta, mai trebuie să supraviețuiești până a doua zi găsind hrană și evitând prădătorii periculoși care târâie în ceea ce rămâne din pădure, ținând în același timp cu ochii pe ciclul zi/noapte. Ca și în cazul Beacon Pines, puteți găsi sentimentele noastre aici.


insuliţe

În lipsa metroidvaniei moderne? Așteptați cu nerăbdare Hollow Knight Silksong? Desigur, Islets nu atinge culmile licenței Team Cherry, dar rămâne totuși un joc diabolic de eficient. Nu vă lăsați păcăliți de direcția sa artistică copilărească, Islets nu este de pus în mâinile tuturor. Este într-adevăr un titlu solicitant și plin de umor imperceptibil pentru cei mai tineri. În ceea ce privește povestea, joci în rolul lui Iko, un războinic în devenire care trebuie să se întărească pentru a deveni eroul la care visează. Dar nu cu nava lui în ruine și cu lipsa de experiență va reuși să reunească insulele și să restabilească echilibrul în această lume. Din fericire, el va putea conta pe toate personajele pline de culoare care îi vor trece în cale pentru a progresa și a deveni eroul pe care toată lumea l-a așteptat. Din nou, puteți găsi sentimentele noastre aici.


Mini autostrăzi

După mobil și PC, Mini Autostrăzi a ajuns în sfârșit pe Nintendo Switch anul acesta. Acest joc de management și strategie cu o direcție artistică atipică este în mod clar un must-have al genului. Intuitiv și captivant, jocul Dinosaur Polo Club te invită să construiești rețeaua de drumuri a unui oraș în creștere. Așa spus, nimic foarte interesant. Dar asta fără a ține cont de aspectul ultra-dinamic al orașelor care cresc continuu, obligându-te să-ți regândești din nou și din nou autostrăzile și alte sensuri giratorii. Până la urmă, miza este mare: preveniți blocajele epuizante cu orice preț și faceți din orașul dvs. un loc plăcut de traversat. Fie că ești genul care vrea să te relaxezi în timp ce joacă sau să te provoci în fața unor provocări grele, Mini Autostrăzi este jocul de care ai nevoie datorită acestor moduri diferite (Endless, Expert etc.). Adăugați la asta numeroasele provocări, hărțile inspirate din orașele existente și coloana sonoră receptivă și veți avea o mică experiență drăguță.


Alb neon

A fost referința indie a perioadei de vară și, prin urmare, este firesc să-și merite locul în această listă. Neon White a făcut într-adevăr o impresie datorită conceptului său hibrid. Este într-adevăr un joc de acțiune deosebit de dinamic, care amestecă FPS și jocul de cărți. În calitate de White, un asasin care a venit direct din lumea interlopă, trebuie să învingi ucigatorii de demoni pentru a-ți asigura locul în paradis. Armele tale evoluează în funcție de cărțile tale. Pentru a-ți învinge dușmanii, trebuie așadar să oferi cea mai bună combinație posibilă. Dar în spatele acestui concept supraalimentat se ascunde o poveste cât se poate de misterioasă care ne este prezentată printr-un aspect de roman vizual plăcut ochiului. Ceva care să te țină în continuare timp de zece ore bune de joacă. De data aceasta, prin formatul nostru Wanted vă spunem despre asta. Să-l găsesc, Aici se întâmplă.


Lumea OlliOlli

Jocuri cu skateboard, nu știi? Tony Hawk’s Pro Skater, Skate… Dar ai auzit de licența OlliOlli? Dacă nu este cazul, este păcat că propunerea de la Roll7 și Private Division se remarcă prin originalitate și mai ales datorită celui de-al treilea opus lansat anul acesta. Cu un stil mai mult de desene animate, OlliOlli World te invită să devii cel mai bun călăreț și să ajungi în Gnarvana într-un titlu între acțiune și platformă. Multe surprize vă așteaptă în Radlandia, de la peisaje colorate la personaje pline de culoare, prin trucuri mai nebunești unele decât altele. Indiferent dacă ești fan skate sau nu, OlliOlli World are cu adevărat ceva care să te atragă în lumea sa atipică, fie că este datorită gameplay-ului său entuziasmant sau laturii sale mai accesibile decât operele anterioare. O formulă reelaborată așadar care ne-a sedus de când a obținut scorul de 16 din 20.


Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge

Cowabunga, țestoasele ninja sunt acolo într-un beat’em up mai frumos ca niciodată, răspunzând numelui evocator de Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge. Și putem să le mulțumim Tribute Games și Dotemu pentru acest mic cadou. Nu e de mirare să vezi editorul francez implicându-se într-un astfel de proiect. Ne-a făcut deja un excelent beat’em up de modă veche în 2020 cu Streets of rage 4. Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge continuă acest impuls oferindu-ne un omagiu foarte frumos pentru jocurile cu țestoase ninja. Scopul este, bineînțeles, să luăm mecanica de altădată, adăugând în același timp un gram de modernitate, totul pe fundalul unui plan machiavelic pe care Shredder a semnat să-l contracareze. Pariul din nou reușit din moment ce jocul a fost aplaudat de critici, obținând în special un 16 din 20 la noi.


Tinykin

Probabil cunoașteți principiul Pikmin: creaturi drăguțe care vă ajută să avansați pe tot parcursul jocului. Bine, studioul francez Splashteam a preluat acest principiu pentru a ne oferi Tinykin, un adevărat mic nugget. Plăcut de la început până la sfârșit, ușor de învățat și cu o direcție artistică care mulțumește, acest mic joc te va face, cu siguranță, să te distrezi de minune. O mică perspectivă asupra poveștii? Ei bine, Tinykin te cufundă în pielea lui Milo, o ființă de pe o altă planetă care ajunge pe Pământ cu dimensiunea unui liliputian. Pentru a-și recăpăta dimensiunea normală, va trebui să găsească o modalitate de a se întoarce acasă. Prin diferitele camere ale casei, va trebui deci să ajuți insectele care le locuiesc pentru a putea recupera artefacte și a-ți repara nava. Pentru a face acest lucru, vă puteți baza pe mai multe tipuri de mici. Totul se face în bucurie și bună dispoziție, în inima unui univers debordant de umor. Deloc surprinzător, jocul a strâns astfel un foarte bun 17 din 20 la noi.


Yomawari: Pierdut în întuneric

Încheiem cu o licență de insider mult apreciată: Yomawari. În 2015 a început această saga înfiorătoare într-o lume care arăta foarte drăguță, cu Yomawari: Night Alone. Un prequel este dezvoltat rapid și ajunge pe Nintendo Switch odată cu jocul inițial datorită Yomawari: The Long Night Collection. Intriga este simplă: în pielea unei fetițe, trebuie să mergi în căutarea surorii tale mai mari și a câinelui tău, tot printr-un sat întunecat invadat de monștri gata să te devoreze. Pe lângă aspectul înfiorător, titlul ne-a oferit o poveste emoționantă care a fost salutată de critici. Prin urmare, studioul a decis să pună coperta înapoi anul acesta cu Yomawari: Lost in the Dark. Întotdeauna jucăm o fetiță care se trezește de data asta într-o pădure fără să știe cum a ajuns acolo. Ea învață foarte repede că a fost blestemată și că trebuie să găsească o modalitate de a sparge acest blestem. Dar desigur, nu va fi ușor, mai ales că fantomele se pândesc în noapte și îl pot ataca oricând.


Despre Nintendo Switch

Add Comment