Moartea lui Mylène Demongeot: ce legătură a avut actrița cu Mayenne?

Actrița Mylène Demongeot a locuit în Châtelain (Mayenne). Dispariția sa, joi, 1 decembrie 2022, stârnește multe reacții în secție. (©Haut Anjou)

Dispariția lui actrița Mylene Demongeot, joi 1er decembrie 2022mută în special pe departamentul Mayenne.

Actrița care s-a remarcat în mod deosebit în filme precum FantomeBună tristețe, cei trei mușchetari sau Camping menţinut a link special cu Mayenne.

Într-un mic sat din sudul Mayennei

Născut la Nisa în 1935îşi pusese bagajele în micul sat de scutieraproape de Chateau-Gontier (Mayenne).

La moartea soțului ei cineast Marc SimonMylène Demongeot nu a putut să-și țină casa insula Porquerolles.

Ne-am întâlnit cu Mylène în urmă cu aproximativ patruzeci de ani în timpul unui program de Animals of the world pe TF1 cu François și Marlyse de La Grange. Danielle, soția mea, simpatizase cu ea. Am rămas prieteni. Am participat apoi împreună la un spectacol de Mireille Dumas.

Christian HuchedeFondatorul Refuge de l’Arche

Christian Huchede îşi aminteşte că la moartea lui Marc Simonîn 1999, Mylene Demongeot Căutând să se stabilească în Franța, el „i-a oferit să vină să locuiască în sudul Mayennei. „Ea a răspuns: „De ce nu? »

Doi ani mai târziu, Mylène m-a contactat din nou. Și fără să mă aștept, ea mi-a spus: „Deci mi-ai găsit o casă?” Își dorea o fermă cu pământ în jurul ei, copaci înalți și un iaz. Împreună cu Yann, fiul meu, îi trimisesem fotografii cu ferma La Brosse din Châtelain. Ea avusese o pasiune. Așa a ajuns să locuiască aici, acum vreo zece ani.

Christian Huchede

Președintele Cepan

Mai târziu, Mylène Demongeot devine preşedintele comisiei de onoare du Cepan, asociația care administrează Refuge de l’Arche în Chateau-Gontier„pe care ea o crease”.

A fost o excelentă ambasadoră pentru Mayenne și Refuge de l’Arche. Și-a apărat peisajele de care se îndrăgostise. Am trăit împreună lucruri extraordinare, precum sosirea ursei Martha din Poitiers, în prezența lui Pierre Richard, actorul. Personaj, Mylène îl avea. Nu am fost întotdeauna de acord, dar per total am fost pe aceeași lungime de undă.

Christian Huchede

Christian Huchede se încheie: „Mylène a vrut acționează rapid pentru cauza animală. Era împotriva luptei cu tauri, a agriculturii intensive, a animalelor la circ. Ea a vrut să moară cu demnitate. Cred că asta a primit. A luptat, a fost o luptătoare. Ne așteptam, dar ne va fi dor. ARE scutier, apoi la Refuge de l’Arche, i se va aduce în curând un omagiu. »

Videoclipuri: în prezent pe Actu

„Un muzician grozav”

Stabilit în Mayenne de câțiva ani, Mark Cean nu-și ascunde nici emoția. Dispariția celei pe care o considera nașă pleacă „un mare gol”.

Astăzi la Albi, aproape de Toulouse (Haute-Garonne)cel compozitor cântăreț sa intersectat cu Mylène Demongeot cu ceva timp în urmă zece ani.

De atunci, a prietenie foarte strânsă ne-a legat”. „Nu mai număr timpurile petrecute împreună. A fost de asemenea mare muzician, foarte bun la pian. »

Artistul cunoscut și pentru că ține în mână creperie în satul Daonîn South Mayenne, și-o asumă cu mândrie și emoție: „Îi datorez mult lui Mylène. Este o persoană care m-a făcut să evoluez enorm la nivel artistic, dar și personal. »

Când ne-am întâlnit, ea mi-a spus: “Vreau să fiu nașa ta artistică. Dar există de lucru”. De atunci, ea a avut premiera fiecărei piese și a fiecărei piese noi. Un lucru duce la altul, am evoluat. Și totul datorită ei.

Mark Ceancompozitor cântăreț

„Mylène, asta a fost: caracter, tenacitate și multă pasiune”, rezumă Mark Céan. ” A fost o ciudat de muncă. L-am văzut petrecând seri întregi retușându-și cartea. Ea a tot pescuit. »

Un cântec pentru ea…

Recent, Mark Céan a terminat de compus muzica dedicată nașei sale, intitulată Mylene.

„Am lucrat la acest text cu Marc Cléry și acum cinci zile i-am trimis un versiune chitara-voce pe WhatsApp. am avut revenirea primei versiunidar nu de data asta…”, recunoaște el emoționat a doua zi după moartea Mayennaisei.

Ți-a fost de ajutor acest articol? Rețineți că puteți urmări Haut Anjou în spațiul My News. Într-un singur clic, după înregistrare, vei găsi toate știrile orașelor și mărcilor tale preferate.

Add Comment