O Varoise a spus că este aproape de moarte: candidații de teleralitate denunță acțiunile unui chirurg estetician

Pe 13 decembrie 2021, Varoise Emilie Amar, un influencer care a participat în special la emisiune Reality TV Angels 9a aparut diminuat pe un mesaj video difuzat pe retelele de socializare.

Internată și apoi urmată de secția de infecțiologie a spitalului Saint-Anne în urma unei injecții pe fese efectuată într-o clinică privată pariziană, ea a spus apoi că suferă o situație dureroasă.

Tratamentul mi-a afectat ficatul și am hepatită medicamentoasă„, explică ea, alertând în același timp asupra pericolelor acestor injecții.

Ea a indicat apoi că cântărea doar 45 kg și a trebuit să mănânce băuturi proteice de 600 de calorii pentru a-și recăpăta forțele.

Potrivit tinerei, a rezultat infecția a unui stafilococ„cine ar rezista antibioticelor”in urma unei injectii la fese“.

Nu ar fi singura care a suferit acest tip de dezamăgire medicală.

Suntem patru [candidates de la téléréalité] în acest caz să nu iasă din ea„, asigură ea. Între mersul înainte și înapoi la spital timp de cinci luni și tratament, corpul ei slăbește.

În videoclipul ei, Emilie Amar indică faptul că corpul ei nu mai poate rezista sub efectul drogurilor. “Nu știm cum vom proceda. Produsul, nu îl putem elimina (…). Nu este ca acidul hialuronic pe care îl injectați în buze și pe care îl puteți elimina“.

O a doua candidată, Luna Skye (Les Marseillais) fusese internată în Statele Unite după aceeași metodă, înainte de a fi repatriată în Franța.

50.000 de urmăritori pe Instagram

Potrivit Le Parisien, după o lungă anchetă, chirurgul estetician Benjamin Azoulay, cunoscut în lumea reality TV, este în frământări.

Bărbatul de 41 de ani care a avut mai multe aventuri amoroase cu candidații a lucrat pentru a reface nasul, sânii, fesele tinerelor din lumea reality TV.

Urmat de 50.000 de abonați pe Instagram, el expune în mod regulat fotografii cu pacienții săi.

Chirurgul care lucrează în frumoasele cartiere ale capitalei este implicat, potrivit Le Parisien, de șase pacienți, printre care și două vedete ale reality TV, care ar fi suferit complicații grave, între 2014 și 2022, după operații.

Aceștia denunță, cu fotografii justificative și examinări medicale,”intervenții eșuate“, „un medic inuman“, OMS “ar funcționa năucit”conform sondajului cotidianului naţional.

Deja i-a fost interzis să practice timp de doi ani

Benjamin Azoulay a fost deja nevoit să-și înceteze activitățile între 2017 și 2018, după ce a fost sancționat de camera națională de disciplină a Ordinului Medicilor cu o interdicție de doi ani de exercițiu, dintre care unul este suspendat pentru că a „încălcat în mod repetat secretul medical și a adus profesie în discredit”.

Lasase un celebru Youtubeur sa filmeze interventia mai multor pacienti. La acel moment, în Franța, înainte de decretul din 22 decembrie 2020, publicitatea pentru medicamente era interzisă.

Un produs injectat în mușchi

Influencer Luna Skye, 26 de ani, văzută în reality show-ul „Les Marseillais”, a tras un semnal de alarmă după injecții cu Hyacorp, un gel cu acid hialuronic, care vizează modelarea feselor.

Tânăra a spus că a avut opt ​​spitalizări, dintre care două la terapie intensivă. Pentru că conform RMN-ului, chirurgul i-a injectat produsul în mușchi, ceea ce poate provoca un risc fatal de embolie.

Pe canalul ei de YouTube, starleta a povestit cum a ajuns să se opereze, înainte de filmările W9, în iunie 2021.

Ea explică că l-a întâlnit pe doctor în timpul zilei de naștere a unuia dintre prietenii ei în Dubai, acesta i-a făcut apoi injecții într-un dormitor al vilei în care se afla.

La sfârșitul verii am început să am mici pete mov și bile mici„, spune ea în videoclipul ei.

Aceasta este urmată de greață, durere insurmontabilă. În timp ce se află în Statele Unite, trebuie să fie îngrijită și plătește un preț mare.

Astăzi, încă nu s-a vindecat și vorbește zilnic despre disconfortul ei.

Intervenții foarte „intime”.

Le Parisien a cunoscut alte tinere precum Cindy, 26 de ani, a cărei operație la nas nu a decurs conform planului, dar și o fostă pacientă de 28 de ani, care a suferit o hemoragie după reducerea buzelor mici ale vulvei.

Candidata la reality TV Maeva Ghennam stârnise și ea o controversă lăudând această operațiune intimă pe rețelele de socializare.

Cred că este super important să ai un vagin frumos. La fel ca mine, sunt norocos, chiar am un vagin frumos ca, nu am buzele care ies in afara, dar trebuie sa-l intretineti. Deci e prea bine. Parcă aș avea 12 ani ca”a anuntat ea.

Ce spune doctorul: „Nu sunt Dumnezeu”

Joi, 5 mai, ziua în care a fost publicată ancheta pariziană, doctorul Benjamin Azoulay a postat pe Instagram o poveste cu o serie de fotografii intitulată „Vvei urmări o demonstrație de injecții la fese“.

Chirurgul estetician a răspuns la toate acuzațiile care i se aduc, cu parizianul.

Eu nu sunt Dumnezeu. Complicațiile fac parte din muncă. Nu există chirurg care să nu fi suferit complicații în carieră„, precizând totodată că a operat peste 6.000 de pacienți și că puțini au avut complicații.

Add Comment