Prințesa Caroline, Carole Bouquet și Charlotte Casiraghi s-au reunit la show-ul Chanel Cruise de pe plaja monegască

Familia Prințesei Caroline de Hanovra a fost bine reprezentată joi, 5 mai, pe plaja din Monaco. Sora Prințului Albert al II-lea a participat la show-ul Chanel Cruise, înconjurată de fiica ei, de una dintre nurori și de una dintre nepoatele ei. De asemenea, a fost prezentă actrița Carole Bouquet, soacra fiicei sale Charlotte.

Citește și: Nunta fastuoasă a fiicei fostului soț al Carolinei de Monaco cu marchizul de Cubas

Mama și soacra lui Charlotte Casiraghi s-au reunit pentru show-ul Chanel Cruise

Prințesa Caroline de Hanovra și fiica ei, Charlotte Casiraghi, conduc pentru Chanel de mulți ani. Prieteni ai regretatului Karl Lagerfeld, aceștia au rămas fideli casei franceze după moartea celebrului designer. Charlotte împărtășește în special o pasiune pentru literatură și filozofie cu Virginie Viard, noul director de creație al Chanel.

Joi, 5 mai, Chanel s-a mutat pe Rock. Casa haute couture a fost prima care și-a lansat sezonul de prezentare de modă Cruise. Le-a fost imposibil pentru Caroline și fiica ei să rateze evenimentul. Toată lumea își amintește și acum de sosirea pe catwalk a lui Charlotte Casiraghi călare, în timpul ultimului show Chanel din cadrul Săptămânii Modei de la Paris. Charlotte este și chipul mărcii.

Spectacolul Chanel Cruise 2022 pe plaja din Monaco (Foto: Marco Piovanotto/ABACAPRESS.COM)

Pentru această Croazieră Chanel 2022, oameni frumoși s-au mutat pe plaja atât de apreciată de Coco Chanel și Karl Lagerfeld. Vanessa Paradis, Sofia Copola, Tilda Swinton, Kirsten Stewart, cântăreața de K-pop G-Dragon sau chiar Abd al Malik, au fost zărite cu picioarele în nisip (sau mai bine zis în pietricele). Oaspeții au fost așezați sub umbrele la Hotelul Monte-Carlo Beach.

Cu tweedurile ei clasice revăzute, accesoriile ei concepute pentru activități pe Coasta de Azur, un set ideal pentru o seară de cazinou și un set de țesătură pentru plajă, directorul artistic Chanel „a interpretat și conceptualizat distracția preferată a lui Monte-Carlo, între Grand Prix și turneele de tenis”Explica vogă.

Citește și: Charlotte Casiraghi strălucește în aur de Ziua Națională Monegască

Prințesa Caroline cu fiica, nora și nepoata ei la spectacolul de pe plaja Chanel

Parada a beneficiat de prezența femeilor membre ale familiei regale monegasce. Prințesa Caroline, în vârstă de 65 de ani, arăta șic și discretă, purtând un top alb și pantaloni cu un blazer roșu stacojiu Chanel, împreună cu o grămadă de coliere mari de aur și perle.

Prințesa Caroline de Hanovra și actrița Carole Bouquet, mama și mama vitregă a lui Charlotte Casiraghi, fotografiate împreună pe 5 mai la show-ul Chanel Cruise (Foto: Marco Piovanotto/ABACAPRESS.COM)

Surprinsă, Prințesa Caroline de Hanovra a sosit împreună cu mama vitregă a fiicei sale, actrița Carole Bouquet. Carole Bourquet, în vârstă de 64 de ani, este mama lui Dimitri Rassam, soțul lui Charlotte Casiraghi. Prințesa Caroline și Carole Bouquet sunt ambele bunici ale lui Balthazar Rassam, fiul lui Charlotte și al lui Dimitri. Balthazar este al 12-lea în linia de succesiune la tronul monegasc. Caroline este pe locul 3, iar Charlotte pe poziția a 11-a.

Charlotte Casiraghi a purtat un ansamblu total în blugi cu efect matlasat (Foto: Marco Piovanotto/ABACAPRESS.COM)

Charlotte Casiraghi, muza Chanel, și-a însoțit mama și soacra la paradă. Charlotte a purtat un set de blugi trompe-l’oeil cu efect matlasat. A fost prezentă și una dintre nurorile Prințesei Caroline, Tatiana Santo Domingo, soția Andreei Casiraghi, îmbrăcată în blugi simpli, cămașă albă și un blazer.

Tatiana Santo Domingo, nora Prințesei Caroline și cumnata Charlottei, a apărut fără soțul ei, Andrea Casiraghi (Foto: Marco Piovanotto/ABACAPRESS.COM)

În timp ce a respectat codul vestimentar casual, Pauline Ducruet, fiica Prințesei Stephanie și nepoata Prințesei Caroline, a fost cea mai recentă femeie membru al clanului Grimaldi care a acceptat invitația lui Chanel.

Pauline Ducruet, fiica Prințesei Stephanie de Monaco, a purtat blugi cu modele de căpriu imprimat pe picioare (Foto: Marco Piovanotto/ABACAPRESS.COM)

Pauline Ducruet este ea însăși designer de modă, în fruntea Alter Design, un brand din ce în ce mai vizibil. Pauline Ducruet, în vârstă de doar 28 de ani, este pe locul 16 în ordinea succesiunii la tronul monegasc și este ultima care apare pe listă.

Nicolae Fontaine

Editor sef

Nicolas Fontaine este editor web independent din 2014. După ce a fost copywriter și autor pentru numeroase branduri și mass-media belgiene și franceze, s-a specializat în știri despre redevențe. Nicolas este acum redactor-șef al Histoires royales. [email protected]


Add Comment