Quinté PMU – Pronostic PRIX DE STRASBOURG 25 dec. 2022

Prognoza Canalturf.com


Fotografia lui Edy Du Pommereux

Quinté+ duminică la Vincennes în Prix de Strasbourg, o cursă cu hamuri de nivel B, peste 2.700 de metri pe o pistă largă, pentru copii de 8, 9 și 10 ani care au câștigat cel puțin 160.000 de euro, dar nu de 440.000 de euro. EDDY DU POMMEREUX (fotografia noastră) se numără printre potențialii câștigători.

5 EDY DU POMMEREUX : În ultimele sale trei ieșiri, a câștigat într-o cursă A pe 17 decembrie la Cagnes, a fost al treilea în finala GNT pe 4 decembrie la Vincennes și a ocupat locul patru în etapa GNT din Rouen-Mauquenchy pe 23 noiembrie. trei spectacole, merită foarte mult credit în acest Quinté+

13 MIROS DULCE : A surprins plăcut pe 12 noiembrie câștigând de la început până la sfârșit Grupa III Prix du Languedoc pe cei 2850 de metri ai pistei lungi. Dacă duminica aceasta este în aceeași dispoziție, ar trebui să meargă totuși foarte departe.

4 BAIS SMERALDA : Câștigător al unei curse B pe 7 noiembrie la Vincennes, peste 2100 de metri pe o pistă mare, tocmai și-a confirmat forma terminând pe locul doi, în spatele celor foarte buni Cu blândețe de Muzeîntr-o altă cursă B. Acest finisher foarte bun, care nu a fost niciodată atât de puternic, are mijloace pentru a urca pe podium.

14 ELITA JIELULUI : În Quinté+ de nivel A la Vincennes, a fost clasat pe 8 decembrie pe 8 decembrie pe pistă lungă de 2100 de metri și pe 21 noiembrie pe 2700 metri lungime pe locul patru. Angajamentul este propice pentru câștiguri și forma sa este sigură. Ea este inevitabilă.

12 EILEEN : Câștigător al unui Quinté+ de nivel B pe 26 noiembrie, pistă de peste 2700 de metri lungime, s-a clasat apoi pe locul șase în Quinté+ de nivel B din 14 decembrie, pistă de peste 2850 de metri lungime, terminând bine, dar prea târziu. După o cursă bună, este capabil să termine în primii cinci.

9 ECHINOX : A avut o întâlnire bună de iarnă la Vincennes 2021-2022, în special câștigând două curse de nivel B. Locul său opt în Quinté+ din 8 decembrie este încurajator, deoarece a oferit un final plăcut de cursă în urmă. În formă ascendentă, acest trotter cu o explozie bună de viteză finală are un cuvânt de spus într-un clasament bun.

7 MOLANDS DISCO : A luat aproape toate câștigurile sale la călărie, dar la nivelul B Quinté+ din 26 noiembrie, a terminat cu multe resurse în urma cailor clasificați în fața sa. S-a dovedit în acea zi că acum este necesar să se țină seama de trap în acest gen de eveniment. Este un outsider atractiv.

11 DIEGO DE CAHOT : Pe 5 octombrie la Laval, a patra într-o grupă a III-a, apoi a terminat pe locul cinci în Quinté+ pe 21 noiembrie la Vincennes și pe 14 decembrie pe locul șapte la Quinté+ de nivel B. Pentru un loc mic, este o posibilitate.

În caz de non-starter : 10 EPSOM D’HERFRAIE

PMUClienții PMU – Joacă în această cursă


selecția lui Nicolas Laborasse

BAZA
5 EDY DU POMMEREUX
13 AROMA DULCE
COTE OBLIGATE
4 BAIS SMERALDA
14 ELITA JIELULUI
12 EILEEN
STRĂRII
9 ECHINOCŢIU
7 DISCOTECĂ MOLANDS
11 DIEGO DE CAHOT

Rezumatul prognosticului:

Favorit
5 – EDY DU POMMEREUX

Îndrăgostit de ceva
4 – BAIS SMERALDA

Moment de nebunie
9 – ECHINOX

Prognoza ZEturf.frPrognoza ZEturf.fr


„DOUX PARFUM” va fi sub brad…

În această perioadă a anului, când vorbim despre Strasbourg, toată lumea se gândește imediat la Crăciun și tocmai în această duminică festivă, este evenimentul cu același nume care ne va susține tradiționalul”Ze5-Eveniment„. Menținut în condiții pentru această intrare fină, rezidentul lui Guillaume Gillot va trebui doar să-și repete performanța în Prix du Languedoc pentru a depăși câteva domnișoare cu dinți lungi.

Într-adevăr, indestructibilul Elita Jieluluicare nu a fost niciodată la fel de fiabil ca la începutul iernii și Bais Emeraldcare continuă să-și depășească limitele, precum și febrile Eileencare a fost una dintre marile nenorociri ale Prix Poitou-Charentes, precum eficientul Diego de Cahotcare urmează să fie repetat pentru locul secund în altă parte, toți vor fi aliniați la start pentru a încerca să fure spectacolul de la Aroma dulcecare, deși este un favorit logic, rămâne uneori delicat…

Cu siguranță în vârstă, lunetistul Echinocţiu durează puțin mai mult decât de obicei pentru a se clasa în “Ze5winner„, dar evoluând ascuns în spatele drept, își va spune cuvântul, precum metronomul Edy du Pommereux, care tocmai a reușit să câștige pe Coasta de Azur după ce a strâns niște verificări frumoase în GNT 2022, dar va avea împotriva lui să alerge mai aproape, el care a parcurs un drum lung în câteva zile; Deci, chestiune de impresie.


Selecția ZEturf.fr

Nu. Cal Conducător auto
13 AROMA DULCE LEBURGEOIS Y.
14 ELITA JIELULUI LAGADEUC F.
4 BAIS SMERALDA NIVARD F.
12 EILEEN DERIEUX R.
9 ECHINOCŢIU ABRIVARD M.
11 DIEGO DE CAHOT DUVAL DESTIN THEO
5 EDY DU POMMEREUX BEKAERT D.

Prognoza Genybet.fr


Hipodromul Paris-Vincennes ne întâmpină pentru o nouă întâlnire, duminica aceasta, 25 decembrie. Premiul de la Strasbourg este cel care a fost ales să servească drept bază pentru pariurile pay-per-view. Paisprezece concurenți de 8, 9 și 10 ani, care nu au câștigat 440.000 de euro, au programare pe traseul clasic al marii piste pariziene. mare concurent, Miros dulce (13) continuă să aducă satisfacții celor din jur în ciuda greutății anilor. Încredințat lui Yoann Lebourgeois, a dat spectacol, în sfârșit, în Prix du Languedoc (Grupa a III-a), realizând poate una dintre cele mai bune performanțe ale carierei sale… Își găsește o intrare favorabilă și încearcă să o pună înapoi! Eileen (12) a avut dezavantajul de a reveni la distanță pe 14 decembrie și a alergat mult mai bine decât ar indica modestul său loc 6. Această fiică a lui Royal Dream va conduce opoziția în compania luiBais Emerald (4)bătut doar de foarte bunul Gently de Muze în ultima sa ieșire, Diego de Cahot (11)care tocmai a ajuns în spatele celor menționate mai sus Eileen (12)dar deasemenea Jiel Elite (14), situat la plafonul castigurilor. Locul 3 în finala GNT și câștigător ocazional la Cagnes-sur-Mer două săptămâni mai târziu, Edy du Pommereux (5) nu precupețește eforturi în acest moment, dar rămâne foarte competitiv, la fel ca Echinocțiu (9)care va reapare curand… Ghinionul data trecuta si incredintat lui Gabriele Gelormini, Charly de l’Aunay (1) merită o notă de neîncredere.


Selecția Genybet.fr

Nu. Cal Conducător auto
13 AROMA DULCE LEBURGEOIS Y.
12 EILEEN DERIEUX R.
4 BAIS SMERALDA NIVARD F.
11 DIEGO DE CAHOT DUVAL DESTIN THEO
5 EDY DU POMMEREUX BEKAERT D.
14 ELITA JIELULUI LAGADEUC F.
9 ECHINOCŢIU ABRIVARD M.
1 CHARLY DE L’AUNAY GELORMINI G.
6 EDDY DU VIVIER TERRY C.
7 DISCOTECĂ MOLANDS DESCHIS F.
3 BĂIAT VISĂTOR DREUXY.
10 EPSOM D’HERFRAIE Baudouin L.
8 DEMNIT SI DREPT RAFFINE E.
2 PROVOCAREA PIERJI ABRIVARD L.

Selecția presei

În fiecare zi, Canalturf vă invită să consultați pt cursa Quinté+, lista celor 10 cai selectaţi de principalele ziare ale presei de cai (Paris Turf, Tiercé Magazine, Bilto, France Turf, Last Turf, Le Progrès de Lyon, Ouest France, Paris courses, Le Parisien, France Soir, Turf, Le Favori, Turf Matin, Ocean Press).

Nu. Cal Conducător auto
5 EDY DU POMMEREUX BEKAERT D.
12 EILEEN DERIEUX R.
4 BAIS SMERALDA NIVARD F.
13 AROMA DULCE LEBURGEOIS Y.
14 ELITA JIELULUI LAGADEUC F.
11 DIEGO DE CAHOT DUVAL DESTIN THEO
10 EPSOM D’HERFRAIE Baudouin L.
9 ECHINOCŢIU ABRIVARD M.
1 CHARLY DE L’AUNAY GELORMINI G.
3 BĂIAT VISĂTOR DREUXY.

Add Comment