Quinté PMU – Pronosticul FINALEI GRAND NATIONAL DU TROT PARISTURF 4 dec. 2022

Prognoza Canalturf.com


Fotografia lui Gamay De L'iton Finish Quinté+ Pmu a 14-a etapă a Grand National du Trot din Rouen-Mauquenchy

Quinté+, duminică, la Vincennes, în finala Prix Maurice de Folleville Grand National du Trot Paristurf, o cursă cu hamuri de nivel Grupa II, peste 2850 de metri pe o pistă lungă, pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 5 și 10 ani inclusiv, care au participat la cel puțin una dintre treisprezece evenimente Grand National du Trot în 2022. GAMAY DE L’ITON (fotografia noastră) se prezintă cu o primă șansă teoretică.

6 GAMAY DE L’ITON : Pe 23 ianuarie și 13 februarie a câștigat la nivelul Grupei III la Vincennes. Scutit apoi câteva luni, a revenit la succes arătându-se clar cel mai puternic în etapa din 23 noiembrie din Rouen-Mauquenchy. El are mijloacele pentru a oferi câștigătorul acestei finale.

2 HAUFOR GOLD : Anul acesta la Vincennes are o victorie si o prima accesare in Grupa III la Vincennes. A terminat pe locul al doilea în etapa din 23 octombrie de la Nantes și a dezamăgit în etapa din 23 noiembrie de la Rouen-Mauquenchy, dar nu a fost desculț în acea zi. Duminică va fi dezcaltat în patru picioare, configurație în care se descurcă foarte bine. Având în vedere potențialul său, merită și el foarte mult credit în această Finală.

5 FAKIR DE MAHEY : Câștigător al etapei din 10 august la Pornichet-La Baule, apoi al celei din 28 septembrie la Vire, tocmai a câștigat pe 12 noiembrie într-o cursă A peste cei 2700 de metri ai pistei mari. Are o carte bună de jucat.

3 GENTLY DE MUZE : Are treisprezece victorii și unsprezece locuri în treizeci și șapte de ieșiri. Învingător în etapa din 22 iunie de la Toulouse, a terminat și pe locul al treilea în Finala Trofeului Verde, la Craon. Pregătit pentru această finală GNT de Jean-Michel Bazireacest fiu al lui Perlando arată formidabil.

10 DEAL SUBȚIR : La ultima întâlnire de iarnă de la Vincennes, câștigase trei curse la rând, inclusiv o Grupă III. Tocmai și-a dovedit forma câștigând într-un nivel A Quinté+ pe 21 noiembrie pe 2700 de metri de pistă lungă. Un finisher excelent, are mijloacele pentru a obține un clasament bun în ciuda handicapului său inițial de 25 de metri.

13 ECOUL CHANLECY : În etapele GNT din acest an, a terminat pe 8 iunie la Laval, pe 10 august la Pornichet-La Baule, pe 28 septembrie la Vire, pe 19 octombrie la Feurs și pe 9 noiembrie la Nantes. În general, este al doilea cu 60 de puncte. El este esențial în această finală.

8 EIRE OF HELIOS : Cu 64 de puncte, acesta este tricoul galben actual al acestui GNT 2022. În etapele din acest an, el a terminat pe 9 martie la Reims, pe 25 mai la Croisé-Laroche, pe 8 iunie la Laval, pe 7 septembrie pe 5. la Meslay-du-Maine. Intrat ideal la 530 € din limita de recul, se va prezenta bine ascutit pentru aceasta Finala. Este un bun underdog.

4 EDY DU POMMEREUX : Al treilea în etapa din 28 septembrie la Vire, al treilea în cea din 19 octombrie la Feurs și al patrulea în cea din 23 noiembrie la Rouen-Mauquenchy, este posibil pentru un loc mic, având avantajul de a începe primul post.

În caz de non-starter : 15 FEYDEAU SEVEN

PMUClienții PMU – Joacă în această cursă


selecția lui Nicolas Laborasse

BAZA
6 GAMAY DE L’ITON
2 HAUFOR GULL
COTE OBLIGATE
5 FAKIR DE MAHEY
3 GENTLY DE MUZE
10 DEAL SUBTIRE
STRĂRII
13 ECOUL CHANLECY
8 EIRE OF HELIOS
4 EDY DU POMMEREUX

Rezumatul prognosticului:

Favorit
6 – GAMAY DE L’ITON

Îndrăgostit de ceva
10 – DEAL SUBȚIR

Moment de nebunie
4 – EDY DU POMMEREUX

Prognoza ZEturf.frPrognoza ZEturf.fr


Bazire teren privat de vanatoare!

Cu cei optsprezece alergători, repartizați pe trei niveluri de start, Finala Grand National du Trot va fi, evident, scena evenimentul tău ZE5, pariul emblematic al ZEturf. Un test rezervat lui Jean-Michel Bazire, pur și simplu câștigător al ultimelor șase ediții! Foarte nefericit în ultima vreme și ideal plasat în frunte, Cu blândețe de Muze pare bine echipat pentru a perpetua tradiția. „Șeful” va avea alte două cartușe, la 25 de metri, cu Feydeau Sevende data asta desculți și capabil de o cascadorie, că am alunecat și Urzy Fairplay, dezamăgitor în ultima vreme dar la fel de competitiv, pe care am ales să nu-l păstrăm. Pentru a sparge hegemonia „JMB”, ne gândim în prioritate la Pescărușul lui Hauforamânat de data aceasta, contrar ultimei sale încercări și Fakir din Mahey, care se dezvăluie târziu pe marea pistă. Câștigător întâmplător al etapei finale a circuitului, Gamay din Iton va avea și un cuvânt de spus în minte. La postarea secundă, pe lângă Feydeau Seven, optăm pentru Ecoul lui Chanlecymotivat să fure tricoul galben de pe stâlp, și Dealul Subțire, care a făcut un „truc” amuzant pentru întoarcerea lui la Vincennes. Impecabil, Edy du Pommereux nu poate fi exclus pentru locuri.


Selecția ZEturf.fr

Nu. Cal Conducător auto
3 GENTLY DE MUZE BAZIRE JM
2 HAUFOR GULL BIGEON CH. J.
5 FAKIR DE MAHEY MOTTIER M.
6 GAMAY DE L’ITON GELORMINI G.
13 ECOUL CHANLECY LE BELLER T.
10 DEAL SUBTIRE ABRIVARD M.
15 FEYDEAU SEVEN BAZIRE N.
4 EDY DU POMMEREUX BEKAERT D.

Prognoza Genybet.fr


Este finala Grand National du Trot care susține Quinté + (Top 5 pe genybet.fr) duminica aceasta la Hipodromul de Vincennes. Au 18 ani la start și Jean-Michel Bazire ar putea străluci din nou în această cursă care i-a zâmbit atât de mult în trecut. El prezintă Gently de Muze (3), un trotter in plina evolutie care bineinteles nu trebuie judecat la ultima sa iesire. A avut o întâlnire formidabilă iarna trecută și ar trebui să-și reia marșul înainte. Jean-Michel Bazire știe să se pregătească pentru această cursă mai bine decât oricine. Va fi de preferat Deal Subțire (10). Aceasta iapa prezentata de Matthieu Abrivard tocmai a revenit la succes, pare a avea inca putina marja si poate lupta pentru victorie dupa un parcurs bun. Asta e clasa. Gamay din Iton (6) a efectuat un număr pe hipodromul de la Mauquenchy recent în ultima etapă din provincia acestui Tur al Franței de trotți. El apreciază acest traseu și are dreptul să lupte pentru victorie.
Pescăruș Haufor (2) este mai bun decât ultima sa performanță, găsește cenușa pariziană cu ambiții și ar trebui să-și arate cea mai bună față. Mai bine să-l ai cu tine într-un joc. Feydeau Seven (15) este încă capabil de lucruri mărețe și nu va avea cei mai buni cai Vincennes pe drum duminica aceasta. În fața acestei opoziții la îndemâna sa, ar trebui să-și refacă imaginea. E o șansă cel puțin pentru locuri. Ecoul lui Chanlecy (13) nu trebuie aruncat într-o combinație extinsă. Acest cal serios și obișnuit are dreptul să facă bine aici. Fakir din Mahey (5) se poate descurca bine la prima treapta. În prezent, el evoluează în vârful jocului său și va oferi tot ce este mai bun din el. Neîncredere… Farah des Caux (9) va fi a opta alegere a noastră, are o marjă mai mică în acest lot, dar dacă avantajul său este păstrat, poate finaliza combinația câștigătoare Quinté+ la cote bune. Pentru cei care vor să condimenteze reportajele!


Selecția Genybet.fr

Nu. Cal Conducător auto
3 GENTLY DE MUZE BAZIRE JM
10 DEAL SUBTIRE ABRIVARD M.
6 GAMAY DE L’ITON GELORMINI G.
2 HAUFOR GULL BIGEON CH. J.
15 FEYDEAU SEVEN BAZIRE N.
13 ECOUL CHANLECY LE BELLER T.
5 FAKIR DE MAHEY MOTTIER M.
9 FARAH DES CAUX THOMAN D.
14 DUELUL GERS ROCHARD B.
4 EDY DU POMMEREUX BEKAERT D.
12 FAIRPLAY-UL lui URZY ABRIVARD A.
11 DJANGO DU BOCAGE LEBURGEOIS Y.
1 FRAGONARD DELO NIVARD F.
8 EIRE OF HELIOS LAGADEUC F.
7 ZEIȚA NEGRA VERVA PIE. Y.
17 RIB CASH DERSOIR JL CL.
16 CÂMPII GLADYS COLETTA A.
18 STEJAR FADO PLOQUIN P. PH.

Selecția presei

În fiecare zi, Canalturf vă invită să consultați pt cursa Quinté+, lista celor 10 cai selectaţi de principalele ziare ale presei de cai (Paris Turf, Tiercé Magazine, Bilto, France Turf, Last Turf, Le Progrès de Lyon, Ouest France, Paris courses, Le Parisien, France Soir, Turf, Le Favori, Turf Matin, Ocean Press).

Nu. Cal Conducător auto
3 GENTLY DE MUZE BAZIRE JM
6 GAMAY DE L’ITON GELORMINI G.
5 FAKIR DE MAHEY MOTTIER M.
13 ECOUL CHANLECY LE BELLER T.
2 HAUFOR GULL BIGEON CH. J.
10 DEAL SUBTIRE ABRIVARD M.
12 FAIRPLAY-UL lui URZY ABRIVARD A.
15 FEYDEAU SEVEN BAZIRE N.
9 FARAH DES CAUX THOMAN D.
4 EDY DU POMMEREUX BEKAERT D.

Add Comment