Știri Netflix: un film sulfuros interzis copiilor sub 18 ani și adaptat după o carte care a făcut scandal! – Știri despre cinema

Descoperiți datorită AlloCiné filmele și serialele care vor fi lansate pe Netflix între 2 și 8 decembrie.

Esențialul săptămânii

Iubitul lui Lady Chatterley : Și o nouă adaptare pentru această carte care a făcut scandal când a fost lansată în 1928! De data aceasta, talentata Emma Corrin (The Crown) este cea care se strecoară în pielea eroinei noastre iubitoare. Dar despre ce este vorba, pentru cei care nu știu? Prin căsătoria cu Sir Clifford Chatterley, Connie a devenit Lady Chatterley, asigurând astfel o viață de privilegii și abundență. Dar această uniune idealistă seamănă curând cu o închisoare când Clifford se întoarce paralizat din Primul Război Mondial. Între timp, Connie îl întâlnește pe Oliver Mellors (Jack O’Connell), paznicul proprietății, și se îndrăgostește de el. Întâlnirile secrete ale celor doi îndrăgostiți vor fi pentru Connie ocazia unei treziri la senzualitate și sexualitate. Filmul este interzis celor sub 18 ani de pe platformă pentru aceste scene de sex foarte numeroase.

VINERI 2 DECEMBRIE

Mereu acolo pentru tinesezonul 2 partea 1: Ce ar fi putut pune capăt prieteniei profunde de treizeci de ani dintre Tully și Kate, care ar fi trebuit să fie mereu acolo unul pentru celălalt? Înainte să aflăm în acest sezon, vom vedea mai întâi cum se confruntă Kate cu consecințele grele ale călătoriei lui Johnny în Irak, în timp ce Tully este dat în judecată pentru că a renunțat la talk show și trebuie să își reia cariera de la zero.

Robert Downey Sr, tatăl : Realizatorul documentarist Chris Smith (American Movie) oferă un portret tandru și ireverențial al vieții, carierei și ultimelor zile ale regizorului Robert Downey Sr., al cărui spirit rebel a inspirat decenii de contracultură cinematografică. „Robert Downey Sr., The Father” se uită la bărbatul a cărui opera și artă s-au împletit profund, oferind o privire intimă asupra relației sale cu fiul său Robert Downey Jr.

Craniu fierbinte : Într-o lume care se luptă cu o epidemie de nebunie care se răspândește prin limbaj și vorbire, Murat Siyavuş, un fost lingvist retras, care s-a refugiat la mama sa, este singura persoană care pare imună la boală. Vânat de organizația nemiloasă care luptă împotriva epidemiei, Murat este nevoit să părăsească zona de securitate și să fugă în mijlocul flăcărilor și al ruinelor Istanbulului, unde caută explicația „craniului său de foc”, semnul boala.

Scrooge, un colind (rău) de Crăciun : Într-o noapte rece de Crăciun, bătrânul zgârcit Ebenezer Scrooge trebuie să-și confrunte trecutul și să schimbe viitorul înainte de a fi prea târziu.

MIERCURI, 7 DECEMBRIE

O răbdare arzătoare : Mario, un tânăr pescar, se imaginează poet. Devenind poștașul lui Pablo Neruda, el descoperă puterea metaforelor și a versurilor și se apropie de visul său de a deveni scriitor, încercând în același timp să cucerească inima lui Beatriz.

dot love : Părinții tineri trec printr-o criză și rămân fără idei pentru a-și repara relația. Neștiind ce să inventeze, aceștia decid să folosească o aplicație care acordă (sau retrage) puncte pentru fiecare faptă bună realizată în folosul celeilalte. Dacă la început această soluție li se pare ideală, încetul cu încetul, se instalează obsesia de a câștiga puncte și de a-și câștiga independența… iar situația scapă de sub control!

Cea mai frumoasa floare : Cu curbele și părul ei creț, Mich știe că este fabuloasă. Rămâne să-i convingi pe toți ceilalți elevi ai liceului său din Xochimilco.

Smiley-uri : Álex, eroul lui Smiley, are inima frântă. Avea planuri grozave cu un tânăr care, câteva săptămâni mai târziu, nu i-a dat niciun semn de viață. Această situație îl subminează. Apoi decide să-și ia telefonul și să-i ceară o explicație într-un mesaj vocal care va avea consecințe neașteptate… întrucât este Bruno, pe care nu-l cunoaște deloc, cel care primește acest mesaj. Acest prim contact fortuit este punctul de plecare al unei serii de evenimente care vor schimba viețile celor doi bărbați pentru totdeauna.

urasc Craciunul : Jucând în primul serial italian de Crăciun Netflix, Pilar Fogliati joacă rolul unei tinere în căutarea iubirii.

Familia Claus 3 : Când livrarea cadourilor merge groaznic de rău și bunicul are probleme, nepoții lui Jules și Noor fac echipă pentru a salva situația.

JOI 8 DECEMBRIE

În plină zi, Mexic la momentul crimei : Acest documentar descoperă dovezi de corupție în ancheta privind uciderea a cinci persoane în 2015 în cartierul Narvarte din Mexico City.

lookism : Gras, urât și nepopular, Hyeong-Seok Park este privit cu dispreț de colegii săi de liceu și suferă atât de violență, cât și de hărțuire. Dar viața lui se schimbă peste noapte, când se trezește într-un alt corp: cel al unui băiat frumos, înalt și musculos. Cum va reuși să se adapteze în timp ce acceptă realitatea de care a decis să fugă?

Este deja disponibil și nu trebuie ratat:

Înotătorii : Din Siria în război până la Jocurile Olimpice de la Rio din 2016, două surori pornesc într-o călătorie periculoasă, în timpul căreia își folosesc în mod eroic abilitățile de campion. Un biopic puternic și emoționant, un destin extraordinar și un portret de succes al femeilor.

Add Comment